24/7/08

34 Congrés Català d'Esperanto

Associació Catalana d'Esperanto

Benvinguts!

Els Congressos Catalans d'Esperanto combinen conferències d'alt nivell i un ric programa artístic amb convidats de primera fila d'arreu del món. A més a més, amb motiu de l'Any Internacional de les Llengües, i a manera d'aperitiu, el cap de setmana abans del congrés tindrà lloc un cicle de conferències i taules rodones en català sobre drets lingüístics, diversitat lingüística, llengües i pau, per part de representants de destacades entitats del país.

Cada poble la seua llengua


Si no has participat mai en un esdeveniment esperantista i/o internacionalista, et convidem a que veges amb teus propis ulls que el moviment esperantista és un moviment mundial que fomenta la diversitat lingüística, perquè lluita pel dret de tots els pobles a fer servir la seua pròpia llengua, fomentar el fraternalisme internacional al crear relacions internacionals de germans entre germans sense tenir en compte les fronteres polítiques, fronteres que en molts casos són imposicions autoritàries menystenint les cultures.

Volem la pau mundial basada en la comprensió de tots els pobles construint la democràcia, no la pau basada en el militarisme i l'autoritarisme dels més poderosos. Benvinguts al Congrés, sentiu-vos lliures d'opinar per vosaltros mateixos i veure un món on les cultures no es barallen, sinó que ballen una dansa fantàstica. Ja estas avisat, així que ara no et perdis aquesta ocasió!!!

Dates del congrés: 6, 7 i 8 de desembre 2008
Lloc: Casal Pere Quart de Sabadell