8/7/08

Inauguració del bloc

És 8 de juliol del 2008. Avui posem en marxa el projecte virtual Anoia-esperanto. La idea és reprendre la tradició interrumpuda del moviment esperantista a l'Anoia, principalment centrat en la ciutat d'Igualada però amb desig de descentralització.
En aquest bloc publicarem tot allò que pugui interessar als anoiencs en relació a l'esperanto i les persones que el promocionen i el practiquen.
S'hi esciuran articles periòdicament i s'informarà d'enllaços i contactes per ampliar les possibilitats de formar part d'aquesta comunitat de parlants repartida per la majoria de països del món.
Procurarem donar resposta a totes les preguntes que ens envieu o us adreçarem a aquelles persones o entitats que ho puguin fer.
La nostra intenció és també la de crear un espai web paral·lel en esperanto per donar a conèixer l'Anoia al món. En aquest sentit realitzarem un treball de traducció de textos, ja siguin històrics, culturals o de simple divulgació turística, acompanyats, sempre que sigui possible de les imatges corresponents.
Tant un lloc com l'altra estarà sempre obert a qualsevol tipus de col·laboració i aportacions. En l'època de les comunicacions en xarxa no pot faltar la llengua que, per història i vocació, permet una comunicació realment igualitaria.