28/8/08

Un berlinès a Igualada / berlinano en Igualada

Durant la major part del mes d'agost em tingut entre nosaltres en Peter Kuhnel, un engyinyer alemany encarregat de portar a terme projectes d'ordenació del trànsit a la seva ciutat. Berlín. En Peter ha tingut l'oportunitat de gaudir les seves vacances recorrent, sovint en bicicleta, bona part de la comarca de l'Anoia. Potser alguns us haureu creuat amb ell al castell de la Pobla, als boscos de Capellades, a Tous, passejant per l'Espelt o en el tren, camí de Barcelona.
En Peter és també professor d'esperanto i més d'una vegada a organitzat cursos per a estudiants universitaris. Podeu veure una mostra de la seva capacitat pedagògica clicant a la següent pàgina d'Ipernity, on hi ha uns videos penjats: http://www.ipernity.com/home/kravejs
.........................................................................................................................................................................
Dum plejparto de augusto, estis inter ni Peter Kuhnel, germana trafikingxeniero kiu okupigxas pri la trafikplanado en sia urbo, Berlín. Peter povis gxui siajn feriojn trairanta nian regionon, ofte per biciklo. Eble iuj el vi povis vidi lin cxe la Castelo de la Pobla, la arbaro de Capellades, en Tous, promenanta tra l'Espelt au en la trajno, survoje al Barcelono.
Peter estas ankau esperanta instruisto kaj pli ol unufoje li organizis kursojn por universitataj studentoj. Eblas vidi lin dum tiu pedagogia okupo klakante la jenan pagxon el Ipernity:
http://www.ipernity.com/home/kravejs